Välkommen till vår supportsida för Spicy Appen!

Appen möjliggör att du aldrig behöver stå i kö för att beställa eller hämta upp take away från oss. Du behöver bara skapa ett konto i appen, lägga till dina kortuppgifter en gång sedan är det busenkelt att beställa från oss.

Du kan använda appen på alla restauranger som är knutna till appen. Dvs finns restaurangen i appen så går det att beställa så länge vi har öppet förstås. Du kan antingen välja från restauranglistan eller söka via kartvyn.

Beroende på vilken restaurang det är så kan du välja mellan att hämta upp i kassan eller vid de restauranger som har en pickup-lucka att hämta upp där. När du lagt din order och maten är klar får du en pushnotis att din mat är redo att hämtas upp. Du visar upp ditt kvitto i appen vid upphämtning.

Din kortinformation lagras på en säker PCI certifierad server. Informationen sparas varken på din telefon eller servern som appen ligger på. All data som sänds via telefonen och betaltjänsten är krypterad enligt rådande standard för internetbetalningar.

Betaltjänsten är ett slutet system som tillhandahålls av Svea Ekonomi. De följer de globala kraven som finns specificerade i Payment Card Industry Data Security Standard (PCI-DSS)

Din personliga information lagras på säkra serverar och kommer inte delas med någon tredje part.

Nej! Appen är gratis och ladda ner och använda.

För bästa upplevelse av appen bör du tillåta push-notiser och plats. Du kan hitta dessa inställningar i din telefon.

Ditt betalkort måste vara aktiverat från din bank gällande onlinebetalningar. Vanligtvis görs detta via onlinebetalningar/internetköp.

Logga in på din banks webbsida och beställ en Verified by Visa och MasterCard SecureCode för ditt kort och följ sedan instruktionerna.

Uppge bara ditt namn och vad du har beställt när du hämtar upp din mat. Då kan de hitta din order. När du får tillbaka din uppkoppling igen så kan du lägga nya ordrar.

Om du glömt eller på annat sätt inte kommer in på ditt konto, kontakta support@caspeco.se för support. Ange namn och telefonnummer så hjälper vi dig att återställa ditt konto.

Kontakta vår support på support@caspeco.se, ange namn och telefonnummer så hjälper vi dig!

Om du inte kan hitta svar på din fråga är du välkommen att skicka ett mail till support@caspeco.se 

Spicy Hot Order Pickup ger dig möjlighet att beställa och betala din mat direkt i mobilen!

Nu blir det ännu enklare för dig att handla mat från oss. Med vår app kan du handla säkert, smidigt, och bäst av allt du slipper lägga tid för att stå i kö. Helt enkelt på dina villkor.

Ladda ner för Iphone

Ladda ner för Android

Så här beställer du:
  • Öppna appen och välj vilken restaurang du vill hämta upp din mat ifrån
  • Välj din mat och tillbehör
  • Betala med ditt betalkort (Detta behövs bara vid första beställningen)
  • Du får ett meddelande när din mat är redo
  • Hämta upp din mat från vald restaurang

Vid frågor eller problem maila support@caspeco.se