Inspiration

Oumph! – vad är det?
Oumph! är ett växtbaserat och näringsrikt alternativ till kött som har blivit mycket populärt inom vegansk och vegetarisk mat...
Läs artikel
Tofu – allt du behöver veta!
Tofu är en råvara med tusenåriga anor som är en populär ingrediens inom asiatisk matlagning. Med sin neutrala smak och nyttig...
Läs artikel
Pak choi – vad är det och hur tillagas det
Pak choi, även känd som bok choy eller sellerikål, är en krispig och mild bladgrönsak som gör dina rätter både fräscha och sm...
Läs artikel
Skölja ris – så gör du!
Brukar du skölja ris innan du kokar det? Det är du inte ensam om. Att skölja ris är en tradition som har praktiserats i århun...
Läs artikel
Asiatisk mat
Begreppet ”asiatisk mat” innefattar några av världens mest älskade och varierade kök, som influerar matlagning världen över. ...
Läs artikel
Umami – vad är det?
Har du någon gång lagat mat och känt att det är något som fattas, men kan inte sätta fingret på vad? Då är det antagligen uma...
Läs artikel